Beretning fra Netværkstur/Skitur 2017

Onsdag  den 10 januar sidst på eftermiddagen mødtes 30 meget spændte ’unge’ gartner til årets netværkstur/skitur for at sætte kursen mod Østrig.

 Årets tur gik til Zillertal Tyrol. Som noget nyt i år foregik turen med Hotelbus. Hotelbus er en ombygget dobbelt dækker bus der er indrettet til kun 30 personer alle sider ved 4 mandsborde og har hver sin seng under hele turen. Med 30 solgte pladser havde vi hele bussen få os selv. Efter de sidste var stået ombord i Kolding, blev der holdt en præsentations runde, så alle viste hvem man skulle tilbinge de næste 3 dage med. Dette års deltager spændte meget bredt den yngste deltager var under 20 år, den ældste detaljer næsten 60. der var gartneri ejer og medarbejder, fra små gartnerier til nogen af fra nogle landets absolutte største gartnerier. Der var færdigvare- og småplante sælgere, og øvrige leverandør til erhvervet, såsom håndværker og konsulenter mm. Denne brede sammensætning af deltager giver en unikt mulighed for at netværk.   Efter præsentationsrunde blev der serveret en tre retters menu, hvor vinen blev sponseret af Garta. Ved 22-23 begyndte folk stille og roligt at gå til køjs 

Næste morgen fik vi morgenmad i bussen, inden vi ankom til vores hotel kl. ca. 8,00. Der var tid til at få skiftet til ski tøj, så man var klar ved lifterne når de åbnede. Der havde været massivt snevejr i ugen op til vi kom derned og første dag havde vi en super dag med solskin. Dagen blev afsluttet med en fadøl (måske blev det også til to) på afterski stedet nedenfor løjpen. De to næste dage fald der 50 cm sne så vi stod i dyb sne resten af turen, det er noget der giver trætte ben, men på trods af vejret ikke helt artede sig blev der løbet masser af højde meter, mens snakken gik lystigt på kryds og tværs.  Efter 3 dage på ski gik turen hjemad igen kl. 5 lørdag eftermiddag og det var 30 trætte Unge Gartner der kom ombord i bussen. Folk gik rimelig tidligt til ro og søndag morgen omkring kl. 9 var vi tilbage i Odense.  Turen med hotelbus var som tidligere nævnt en ny rejseform for DUG men sikkert ikke sidste gang, det giver rigtige god mulighed for at snakke og hygge på turen derned og selvom man ikke sover som i sin egen seng derhjemme får man alligevel sovet og kommer udhvilet frem.

Her lige inden sensommeren står for døren, er der lang tid til uge 2 – 2018, men lige pludselig udbydes skiturene til næste sæson. Vi ved traditionelt at der ikke udbydes så mange ture i starten af året derfor skal vi være hurtig ude og reservere, det kan godt gi lidt udfordringer i forhold til at få noget i DUG bladet.

Så hvis masser af skiløb, hygge og samvær med folk fra gartneri branchen lyder interessant, så send en mail til mfremad@gmail.com eller jc@fashionflowers.dk så kommer du på mail listen og får mulighed for at tilmelde dig 2018 turen inde den bliver udsolgt.

Det ligger allerede fast er at det bliver uge 2 og 3 dage på ski. Der bliver et begrænset antal pladser, der bliver speciel rabat til de første 2 under 25 der tilmelder sig.