Salgssupportere for Pindstrup

Pindstrup søger salgssupportere, som kan hjælpe med at understøtte salget af Pindstrups eget brand i butikker og havecentre – fx hos Bauhaus og Bilka.

Vi skal bruge supportere i hele landet. Vi oplever, at det i stigende grad er vigtigt at være synlig og til stede i de butikker og havecentre, som sælger Pindstrups forskellige typer sphagnum og jordforbedring. Det faste personale har ikke altid mulighed for at guide forbrugerne, og vi vil derfor gerne støtte salget ved, at kompetente salgssupportere kan hjælpe kunderne med at vælge – og lære dem, at jord ikke bare er jord.

Din profil:

Du er en udadvendt person med en god, faglig viden om havebrug generelt, som du har tilegnet dig gennem uddannelse eller job. Du er positiv og opsøgende og er glad for at tale med mennesker, og du vil gerne videregive din viden. Måske går du – eller har gået – på en gartnerifaglig uddannelse. Det er en fordel, at du har egen bil, da vi ikke kan stille bil til rådighed for dig.

Jobbet:

Din rolle vil være at optræde som repræsentant for Pindstrup i butikker og havecentre, hvor du opsøger kunder, der køber voksemedier, og rådgiver dem om, hvad de skal bruge. Da salgssupporten foregår i de perioder, hvor butikker og havecentre har mest travlt, vil hovedparten af dine timer ligge i weekender og evt. aftener, og med hovedvægt i forårsmånederne. Vi sørger for at introducere dig til vores produkter, så du er godt rustet til at rådgive om dem. Du vil blive ansat på timebasis og aflønnet med en fast timeløn. Desuden vil udgifter til transport og fortæring blive dækket.

Interesseret?

Send en kort ansøgning til Salgschef Gert W. Jensen på gwj@pindstrup.dk senest den 2. december 2016, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor vi skal vælge dig. Du er velkommen til at kontakte Salgschef Gert W. Jensen på 8974 7574 eller Produktkonsulent Johanne Lindberg på 8974 7564 for at høre nærmere om jobbet, før du søger.

Pindstrup Mosebrug A/S er en af verdens førende producenter af dyrkningsmedier til gartnerier og havebrug. Hovedkontoret ligger i Pindstrup, Danmark. Her fra supporteres fabrikker i Danmark, Nordirland, Spanien, Rusland, Estland og Letland samt salgskonsulenter i Europa, USA, Sydamerika, Mellemøsten og Asien. Der er ca. 800 ansatte, og omsætningen er ca. 800 mio. kr. I Danmark er Pindstrup bedst kendt for sine kvalitetsprodukter til havebrug – primært sphagnum og jordforbedringsprodukter.

AAEAAQAAAAAAAAaSAAAAJDM1YzQxYTE0LWU3NjMtNGE1Zi04YWQ1LTE0YmNhNmJiMjVjOQ