Beretning fra DUG Fyns bowlingaften 2019

Skoene var bundet, kuglerne trillede og keglerne væltede til dette års bowling tur. Vi må sige, at det var en succesrig tur, hvor der imellem strikes og splits blev grinet og samtalet mellem alle 16 deltagere. Niveauet var forskelligt, men det gjorde ingenting for alle var med og i godt humør. Der var både gengænger og nye medvirkende til denne tur, og det er dejligt at se at et ellers gammelt arrangement, stadig kan tiltrække nye ansigter. Tak!

Vi må give ros til Otterup Bowling for de nye flotte omgivelser, de har fået bygget op og deres fine modtagelse og behandling. Det smilende personale tog imod os med smil og godt humør. Da vores spil var over stået blev vi ledt ind i et hyggeligt selskabs lokale, hvor vi blev budt på lækker steak med rodfrugter, og kartofler med sovs som tilbehør. Tak for mad!

Vi fra DUG bestyrelsen siger mange tak for et godt arrangement og godt humør fra start til slut. Tusind tak til Otterup bowling for jeres gæstfrihed og have sat de helt rette rammer for en dejlig aften. Vi ses til næste år!

 

DUG Fyn