Ømosebær – Bærproduktion af højeste kvalitet

Tirsdag d. 13 August kl. 17.00, hvor vi skal ud og se Ømosebær.

Siden 1986 har Ømosebær produceret juletræer, men i 2013 begyndte de at producere blåbær som en ny kultur på deres marker. De producerer bærerne efter et princip: ‘så lidt som muligt, så meget som nødvendigt’.

Ømosebær er en midtjysk bærproducent, som vægter kvalitet højt. Ømosebær har blåbær, jordbær, stikkelsbær, solbær, røde og gule hindbær til selvpluk. I gårdbutikken kan man desuden købe mange forskellige bærprodukter – ikke bare fra Ømosebærs egen serie – men også fra andre jyske bærproducenter. Konceptet ‘Pluk-selv’ er lige startet.

En spændende virksomhed hvor hjertet og hjernen arbejder sammen.

Kom og vær med til en rundvisning fra en af ejerne fyldt med masse historier og måske nogle gode ‘know how’ info til hvordan kan man få en succes med blåbær derhjemme.

Adressen er: Langmosevej 6, 8620 Kjellerup, se mere på ømosebær.dk

Tilmelding senest d. 5 august til torbenm@sol.dk eller 20809563