Beretning og billeder fra netværksturen 2019

Listen over steder hvor DUG netværkstur har gået til, er efterhånden lang. I år var det dog planen at gentage både destination og hotel fra 2018 turen. Grunden til genvalget af Obertauern er bl.a. at det er meget snesikkert sted. Det skulle dog vise sig at det ikke blev mangel på sne der gav hovedbrud, men derimod for meget sne som gav nogle alvorlige udfordringer. 4 dage inde vi skulle af sted blev vejen op til Obertauern spærret pga. lavine fare, i første omgang tænkte vi det skal de nok få styr på inde vi skulle afsted. Men vi kunne godt se efterhånden som vi nærmere os og vejen op til byen kun var åben ganske få timer den ene dag, at vi måtte i gang med en nødplan. Det blev mere kompleks af at vi havde betalt hotellet og myndighederne der havde lukket vejen ikke kunne melde noget ud om hvordan udsigten var til en åbning på vores afrejse dag. Og hotellet ville jo selvfølgelig ikke refundere penge hvis vejen var åben op til byen, så den endelig beslutning om at flytte rejsemål kunne først træffes i sidste øjeblikket. Så vi prøvede og kontaktede en række rejseselskaber dagen inde afrejse for at høre om de lige havde plads til 36 personer i Salzburg området, nogle selskaber lugte blod, men både Northlander og Vinterly ski var begge meget fair og vi fik 2 muligheder i baghånden. På afrejsedagen var udsigten til at komme op til Obertauern ikke gode og efter endnu en samtale med Hotellet lovede de at refundere hele beløbet hvilket må siges og være ekstremt fair, så hvis nogen overvejer og tage til Obertauern så kig lige på dette link https://www.regina-obertauern.at/ . Herefter fik vi fat Vinterly skirejser og endelig booket værelser til 36 personer 1,5 time før take off fra Kastrup.

Destinationen blev Saalbach, et super område når der som i år ikke mangler sne. Inden afrejse kunne man godt frygte hvor meget vi ville få løbet på ski, for de danske medier var gået i Breaking News med historier om turister der var sneet inde og lavine alarm. Men forholdene var super og vi fik masser af godt skiløb.
Lige så vigtig som skiløb på disse ture er det social. På de 4 dage bliver der udvekslet masser af erfaringer på kryds og tværs. Så det endte med at blive en fantastisk tur, der er vidner om at der stadig er et sammenhold i branche selvom vi også er konkurrenter.

Her lige inde foråret står for døren er der lang tid til uge 2 2020, men lige pludselig er det sommerferie og så skal vi være hurtig med at booke for at få plads til så mange, dette kan godt give lidt udfordringer i forhold til at få noget i DUG bladet.

Så hvis masser af skiløb, hygge og samvær med folk fra gartneri branchen lyder interessant, så send en mail til p.bystrup@mail.dk mfremad@gmail.com eller jc@fashionflowers.dk så kommer du på mail listen og får mulighed for at tilmelde dig 2020 turen inden den bliver udsolgt.
Det ligger allerede fast er at det bliver uge 2 og 3 dage på ski. Der bliver et begrænset antal pladser, der bliver speciel rabat til de første 2 under 25 der tilmelder sig.

 

Den Unge Gartner

Billeder fra netværksturen 2019: