Tak for støtten til Ørbæk Marked 2017

Vi i Den Unge Gartner Fyn, vil gerne sige tusind tak for den velvillighed vi har haft vedr. donationer til Ørbæk Marked. Vi har samlet modtaget næsten en hel forvogn, udelukkende super vare af bedste kvalitet og i så stor variation at det udende sidestykke har været vores bedste marked nogensinde 🙂 vi vil hermed gerne takke følgende gartnerier for donationer: Linnemann,Knud Jepsen , Lammehaven, Fashion Flowers, Tvillingegården, PKM, Nordplant, Rosa Danica, Timmermann, Fohlmann, Hawaii, Hjortebjerg, Brd.Hjort, Skovbrynet, Møllerhøj, Nældebakken, Lundegaard, Ellelund, Flora Frankfri, Per Bystrup, Hanse, By Growers, Jørgen Hansen , Sakata samt Alex Andersen for transporten.

Vi vil samtidig gerne opfordre til at man udbreder kendskabet til vores forening, der jo med dette bliver meget billigere at deltage i. F.eks. tilbyder vi turen til IPM messen i Essen til elever og medlemmer for 0,-.

 

Den Unge Gartner – Fyn