Sommerhilsen fra Den Unge Gartner

Hermed en lille sommerhilsen fra Den Unge Gartner. I de seneste 3 år, har Den Unge Gartner været at finde på Ørbæk Marked, hvor vi har solgt planter sponsoreret af de danske gartnerier. Vi har sat stor pris på støtten, der blandt andet betyder at det er muligt at finansierer ture som den årlige bustur til IPM messen.

Den Unge Gartner er i år atter repræsenteret, når Ørbæk Marked løber af stablen d. 7-9. juli, og her vil vi være meget taknemmelig for samme gode støtte som de forgangne år.

Foruden Ørbæk Marked til at finansiere vores arrangementer, har vi i de seneste 2 år, stået for at pynte op inde på Det Fynske Dyrskue. I år skal der lyde en stor tak for sponsorater til disse gartnerier: Gartneriet Landstedet, Gartneriet PKM A/S, Gartneriet Møllerhøj A/S, Rosa Danica A/S, Sakata Ornamentals Europe A/S, Gartneriet Lundegaard ApS, Rosborg Denmark A/S samt Hjortebjerg A/S.

Indlevering af planter til Ørbæk Marked, kan i år ske til: Alex Andersen – torsdag d. 6. juli – mærket: DUG Ørbæk.

Med håbet om en god sommer til alle. 🙂

 

Den Unge Gartner