Velbesøgt forårsvandring på Fyn – 2017

Forårsvandringen med DUG Fyn anno 2017, foregik i år d. 25. marts på en fin forårsdag. På trods af travlhed rundt om på de fynske gartnerier, havde det lokket omkring 90 deltagere til dette arrangement, hvilket er en stigning på hele 200% sammenlignet med forårsvandringen i 2016!

Vandringen startede på Gartneriet Hawaii, hvor gartneriets salgs- og marketingsdirektør Stefan Lund bød os velkommen og kom med en præstation af gartneriet. Herefter gik turen rundt i gartneriet, hvor vi blandt andet så deres produktion af hovedkulturen Hibiscus samt produktionen af duft pelargonier.

Herefter fortsatte vandringen på Gartneriet Skovbrynet, hvor gartneriejer Jeppe Aavang Jensen bød velkommen til gartneriet, der blev grundlagt i 1972. Her så vi gartneriets produktion af Impatiens og Chlorophytum.

Turen blev afsluttet på Gartneriet Feldborg, der har flyttet deres afdeling ned på Fællinggård ved Vejle-Allested. Gartneriets produktion består af mange varianter af tropiske grønne planter – omkring 120 forskellige kulturer!

Efter gartnerivandringen stod Tanggård klar med varme pølser fra grillen. I anledningen af det fine vejr, havde vi rykket traktementet ud foran gartneriet, hvor snakket om foråret fortsatte lystigt. 

DUG Fyn vil således gerne takke de 3 gartnerier: Gartneriet Hawaii, Gartneriet Skovbrynet og Gartneriet Feldborg for et rigtig vellykket arrangement. Desuden vil vi naturligvis gerne takke vores sponsor til arrangementet: Tanggård samt alle deltagere på dette års forårsvandring. Vi håber på samme gode tilslutning til vandringen næste år. 🙂

 

DUG Fyn